STAFETA

Program
Sambata Duminica

Regulament

O echipă va fi formată obligatoriu din 4 persoane: 2 fete, 2 băieți. Fiecare persoană va parcurge câte 400 de metri până la următorul coechipier. Se va oferi o ”ștafetă” care se va pasa din mână în mână până la terminarea traseului.

Regulament

  • Este interzisă înlocuirea unui coechipier cu un altul după începerea concursului, dar și scurtarea sau schimbarea traseului. Încălcarea acestor reguli duce la descalificarea echipei.
  • Câștigătorii concursului vor fi primii care ajung cu ”ștafeta” oferită de responsabili la sfârșit.
  • Fiecare participant înscris este obligat să parcurgă partea sa de traseu.
  • Este necesar un comportament fairplay față de ceilalți concurenți.
  • Este interzis comportamentul care creează situații periculoase pentru propria persoană sau pentru ceilalți concurenți.
  • Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la organizarea evenimentului nu se fac responsabili pentru actele de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.
  • Orice accident provocat în care este implicat un concurent, survenit în timpul desfășurării maratonului, din nerespectarea regulamentului și/sau a regulilor de circulație legale va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.
  • Este interzisă participarea la competiție/eveniment a persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice/ droguri sau care se află sub influența acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant – lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului. Persoanele care vor încălca aceste prevederi vor fi îndepărtate din zona evenimentului de către organizatori, împreună cu restul echipei.
  • Concurenții vor participa la competiție folosind propriul echipament. Se recomandă concurenților să poarte echipament de alergare corespunzător condițiilor meteorologice de la ora de desfășurare a competiției (inclusiv incălțăminte adecvată).
Clasament
#TBD
#TBD
#TBD
#TBD